Föreläsning

utmedbänk

Min passion  och drivkraft gjorde att jag lyckades uppfylla en av mina stora drömmar, att få vara med i tv- programmet ”Hela Sverige Bakar” Jag vill gärna dela med mig av min resa som kantats av drömmar, utvecklingskraft, drivkraft, motivation, rädslor och att våga!

Låt mig berätta mer…

I början av 2014 så var det något som i princip hände över en natt. Vad var det som hände? Jo, jag blev fullständigt besatt av bakning och dekoration. Från att ha varit en som bakat ibland till att baka hela tiden. Jag började även att jobba med dekorationer och ställde upp i en del nationella tävlingar där det gick bra, bl.a. så vann jag en temavinst i tävlingen ”Miss Cupcake” och kammade hem i Kitchen Aid.

Min passion för bakningen och mina framgångar sporrade mig att söka till programmet ”Hela Sverige Bakar” att komma med där skulle vara en stor dröm för mig. Efter två turer ner till Stockholm på casting så fick jag beskedet att jag var uttagen som en av deltagarna i ”Hela Sverige Bakar 2015” och en dröm gick i uppfyllelse!

Jag håller inspirationsföreläsningar om min resa från att vara en ”Svenssonbagare” till att bli besatt av bakning och slutligen uppfylla en av mina stora drömmar, att ta mig till ”Hela Sverige Bakar”, allt detta inom en tidsperiod om 1,5 år. Allt detta kopplar jag samman med ord som drivkraft, utvecklingskraft, drömmar, rädslor, motivation och att våga!

Hör gärna av er så kan jag berätta mer!

Varma Hälsningar

Marita

Tel: 070- 683 77 40
e-mail: kreativbakning@gmail.com